Hårtransplantation A-Z

Hårtransplantation A-Z2019-01-29T21:39:08+00:00

Forløbet fra A til Z – Ankomstdagen – 1 dag før hårtransplantationen

Ved ankomst i Athen lufthavn vil du blive mødt af din private chauffør, der vil køre dig til hotellet.

Afhængig af dit ankomsttidspunkt og aftale, vil du enten på ankomstdagen eller dagen efter møde lægeholdet og få afstemt forventninger. Du vil endvidere få lidt mere detaljeret forklaring om behandlingen, og du får samtidig mulighed for at stille eventuelle spørgsmål du måtte have.

Når du kommer tilbage til hotellet, skal du prøve på ikke at blive for længe oppe.

Det er også vigtigt, at du ikke indtager alkohol eller andre former for berusende midler.

Få en god nats søvn, og prøv på ikke at bekymre dig for meget. Behandlingen gør ikke ondt – vi har faktisk haft kunder der er faldet i søvn under behandlingen.

Hårtransplantationen

Lidt længere nede på siden kan i møde Philip. Han har, ligesom mange andre fra hele verden, valg at få sin hårtransplantation hos Advanced Hair Clinics, i hjertet af Athen. Philip har taget turen til Athen fra Danmark, og i videoen fortæller han om sin oplevelse af klinikken.

De fleste forbinder hårtransplantation med store smerter og ar. Men med de nyeste teknikker, er der ofte folk der falder i søvn under selve behandlingen. Vores læger og sygeplejersker sikrer den tryghed der skal til, for at folk kan tillade sig at falde i søvn under behandlingen.

En hårtransplantation kan ofte vare en hel dag. Det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas, og slapper helt af under behandlingen. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, at vores patienter under selve hårtransplantationen er afslappede og føler sig godt tilpasse.

Philip, som er i videoen nedenfor, er en bland tusindvis af kunder der har valgt os.

I videoen nedenfor kan du se en animation af, hvordan hårtransplantationen forgår.

Få en vurdering af dine mulighederKåret til verdens bedste klinik inden for hårtransplantation!