Pris2018-04-24T23:38:58+00:00

Pris

Advanced Hair Clinics tilbyder hårtransplantation med den nyeste avancerede FUE teknologi. Behandlingen er smertefrit, resultatet er naturligt, og der efterledes ingen ar. Vores priser starter fra 16.700 kr.

Prisen på din hårtransplantation afhænger af dit behov. Vores priser starter ved 16.700 kr. Vores kunder sparer mellem 50% -70% i forhold til prisen i Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores resultater har gennem de seneste år sikret os stor international anerkendelse.

Bemærk at Advaned Hair Clinics ikke kræver forhåndsbetaling, du betaler den aftalte pris på hårtransplantationsdagen, i klinikken.

Kan du genkende dit stadie?

Hvis du ønsker at få dine billeder vurderet af nogle af de bedste kirurger i Europa, kan du sende en mail til info@advancedhair.dk med vedhæftede billeder.

Hvis ikke du har mulighed for at indsende dit eget billede, kan du i kontaktfeltet indikere, hvilket stadie dit hårtab er nået til. På denne baggrund kan vores læger sende et forslag til, hvad vi kan gøre for dig, og naturligvis hvad den forventede pris bliver.

Hvad er inkluderet i prisen og det praktiske

  • Ved ankomst i Athen lufthavn bliver du afhentet af din private chauffør og indlogeret på et 4-stjernet hotel i centrum af Athen.
  • På hårtransplantationsdagen vil en af vores sygeplejersker vente på dig i hotellets lobby. Herefter følges i til klinikken, som er kun 3 min. fra hotellet.
  • I klinikken bliver du forberedt til din behandling af sygeplejerskerne, og får de sidste informationer.
  • Med i den aftalte pris er også PRP-behandling, hvilket vil være medvirkende til et endnu bedre endeligt resultat.
  • Efter behandlingen får du udførlige instruktioner om hvordan du kan sørger for at få det bedste resultat.
  • Dagen efter afsluttet behandling er der opfølgende konsultation i klinikken.
  • Med udgangspunkt i din flybillet bliver du afhentet og kørt til lufthavnen af din private chauffør.

Få en vurdering af dine muligheder
Kåret til verdens bedste klinik inden for hårtransplantation!